HOME  |  Inloggen  |  OVER ONS  |  CONTACT
0 ITEMS TOTAAL: €0,00
 

Retourneren

Uw factuur geldt tevens als garantiebewijs. Bewaar deze factuur dus goed. Zonder overleg van de factuur kunnen wij helaas niet beoordelen of het product bij Aquafactory aangekocht is. De koper is verplicht de producten bij aankomst te inspecteren en eventuele gebreken direct aan Aquafactory te melden.

1. Wanneer binnen 7 dagen na aankoop blijkt dat de geleverde artikelen niet goed zijn of afwijken van de bestelde artikelen, ontvangt u na retournering uw volledige aankoopbedrag terug.
2. Bent u niet tevreden over de geleverde artikelen en wilt u van uw bestelling afzien zendt dan uw bestelling binnen 7 dagen retour en u ontvangt uw betaling terug.

Voor de bovenstaande punten geldt het volgende:

  • Uw retourzending moet van tevoren bij ons gemeld zijn.
  • De producten zijn ongebruikt en onbeschadigd en dienen in de originele verpakking door ons ontvangen te worden.
  • U bent verantwoordelijk voor uw retourzending als deze defect door transportschade bij ons aankomt zullen wij u het pakket terug sturen. U moet dit zelf verhalen op uw transporteur of pakketdienst.

     

Herroepingsrecht

De koper heeft het recht om binnen zeven dagen na ontvangst van de bestelling de gedane aankoop te herroepen zonder opgaaf van reden. Dit geldt niet voor producten welke gebruikt zijn, tijdschriften, voeding, test-sets en op maat gebouwde producten zoals Aquaria en Terraria. De goederen dienen compleet, onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd te worden. De verzendkosten komen voor rekening van de koper. Aquafactory betaald binnen een periode van 30 dagen na ontvangst en controle van de retourgoederen het betaalde bedrag terug aan de koper.

Terug

SPECIALE AANBIEDING:
Vervangingslamp RVS Power UV-C T5 40 Watt
€45,30 €37,45
NIEUW IN DE WEBSHOP
Meelwormen 5 liter / emmer 750 gram
Meelwormen 5 liter / emmer 750 gram
€19,95
  Snelle levering
  Geen of lage verzendkosten
  Scherpe prijzen
  Veilige betaalmethodes
  Goede Service